Cookiebeleid van het Informatiebureau van het Europees Parlement in België:

wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
 

Home

.
Op 7 maart zal het Parlamentarium weer deelnemen aan de jaarlijkse "Museum Night Fever" : een mix van tentoonstellingen en optredens.
.
Ter gelegenheid van het Feest van Europa, worden NGO's actief op vlak van ontwikkelingssamenwerking uitgenodigd om deel uit te maken van het themadorp gewijd aan het Europees Jaar voor Ontwikkeling dat op de Esplanade van het Europees Parlement zal opgesteld worden.
.
Europarlementslid Ivo Belet overhandigde vandaag in de Basisschool Massemen (Wetteren) deze prestigieuze erkenning aan de vzw Bednet. Bednet is één van de 47 projecten in de hele Europese Unie die in 2014 de prijs mogen ontvangen. De kandidatuur van Bednet voor de prijs van het Europees Burgerschap 2014 werd voorgedragen door Europarlementslid Ivo Belet. De overhandiging vond vandaag plaats in de vrije basisschool van Massemen (Wetteren) waar één van de kinderen via Bednet onderwijs krijgt, in aanwezigheid van de Vlaamse Minister van onderwijs, Hilde Crevits.
.
Op dinsdag 27 januari om 10u30 vindt in de Vrije Basisschool van Massemen (gemeente Wetteren) de overhandiging plaats van de medaille van het Europees Burgerschap aan Bednet.
.
De EU heeft 2015 gewijd aan ontwikkelingssamenwerking om het belang van het internationale ontwikkelingsbeleid en de belangrijke rol van de EU en haar lidstaten benadrukken. Het Parlement zal nauw worden betrokken bij de evenementen in het kader van het Europees Jaar voor Ontwikkeling zoals de Europese Dagen voor Ontwikkelingssamenwerking, thematische hoorzittingen en de wereldtentoonstelling in Milaan.
.
Het Europees Parlement nodigt je uit voor EYE hoorzittingen op 20, 22 et 29 januari 2015 in het Europees Parlement in Brussel.
 
 
 

Deadline verlengd tot 23 februari !

 
 
 

Newsletter

 .

De newsletter van het Informatiebureau van het Europees Parlement in België houdt u op de hoogte van wat de activiteiten en belangrijke beslissingen van het Europees Parlement. Deze gratis publicatie verschijnt viermaal per jaar, aan het begin van elk seizoen en wordt u via mail toegestuurd.  

 
 .
 .