Cookiebeleid van het Informatiebureau van het Europees Parlement in België:

wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
 

Home

.
Minstens eenmaal per maand op het middaguur, is er een activiteit op het gelijkvloers van het oude station van de Leopoldwijk, waar u nu het Informatiebureau van het Europees Parlement voor België vindt : een tentoonstelling, een debat met het publiek, een mogelijkheid om met uw Europees parlementslid van gedachten te wisselen over een onderwerp van de actualiteit.
Zin om met je klas naar Straatsburg te vertrekken om deel te nemen aan een simulatie van het Europees Parlement? Euroscola geeft elk jaar aan scholen in de verschillende lidstaten van de EU de kans om deel te nemen aan een simulatie van een plenaire zitting van het Europees Parlement. Deze Euroscola-dagen zijn bestemd voor jongeren tussen 16 en 18 jaar van het secundair onderwijs.
.
Europees Parlementslid Marie Arena (PS, S&D) beet de spits af van onze nieuwe reeks activiteiten De dinsdagen van het Luxemburgplein. Samen met gast Arnaud Zacharie, secretaris-generaal van CNCD-11.11.11, onderwierp ze het trans-Atlantisch verdrag TTIP aan een kritische analyse.
.
Van 4 mei tot en met 21 mei organiseert het Informatiebureau van het Europees Parlement in België in zijn gebouwen aan het Luxemburgplein in Brussel een tentoonstelling "Een geheugen voor de toekomst - Portretten uit Buchenwald 1944-1945 door Georges Despaux" .
 
 
 

 
 
 

Newsletter

 .

De newsletter van het Informatiebureau van het Europees Parlement in België houdt u op de hoogte van wat de activiteiten en belangrijke beslissingen van het Europees Parlement. Deze gratis publicatie verschijnt viermaal per jaar, aan het begin van elk seizoen en wordt u via mail toegestuurd.  

 
 .
 .