Cookiebeleid van het Informatiebureau van het Europees Parlement in België:

wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
 

Home

Bezoek het Europees Parlement deze zomer

Bent u deze zomer in Brussel? Dan kunt u het Europees Parlement bezoeken en een kijkje nemen in de plenaire vergaderzaal. In juli en augustus heeft het Parlement de capaciteit voor bezoeken verdubbeld. Het is mogelijk om van maandag tot en met donderdag om 10.00, 11.00, 14:00 en 15.00  uur en op vrijdag om 10.00 en 11.00 uur het Parlement te bezoeken.

Natuurlijk kunt u eveneens het Parlamentarium, het bezoekerscentrum, bezoeken waar momenteel een interessante  fototentoonstelling "Family Meal - What brings us together" te bekijken is.

 
.
Voor het 11e achtereenvolgende jaar zal Europa aanwezig zijn op de Belgische Nationale Feestdag op 21 juli 2015. U bent van harte welkom in het Europees Dorp op het Koningsplein in Brussel.
.
Wat als we vanavond geen bloemkool met worst aten, maar pollo sudado? Of ech bbe mula kawal? Of... bitter weinig? De fototentoonstelling "Family Meal - What brings us together" in het Parlamentarium laat zien wat families uit Ecuador, Tsjaad, Niger, Jordanië en Myanmar moeten doorstaan om eten op tafel te krijgen.
 
 
 
 

 
 

Newsletter

 .

De newsletter van het Informatiebureau van het Europees Parlement in België houdt u op de hoogte van wat de activiteiten en belangrijke beslissingen van het Europees Parlement. Deze gratis publicatie verschijnt viermaal per jaar, aan het begin van elk seizoen en wordt u via mail toegestuurd.  

 
 .
 .