Cookiebeleid van het Informatiebureau van het Europees Parlement in België:

wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
 

Home

 
.
Terrorismebestrijding moet de eerste prioriteit van de EU zijn, gevolgd door de aanpak van werkloosheid, de bestrijding van fiscale fraude, migratie, de bescherming van de buitengrenzen en democratie in de wereld, volgens de overgrote meerderheid van de ondervraagden in een speciale Eurobarometer in opdracht van het Europees Parlement. De deelnemers werd gevraagd of de EU meer of minder bij een reeks verschillende kwesties moet ingrijpen.
Researchers' night in het Parlamentarium
Wil je meer weten over wetenschappelijk onderzoek en over wat wetenschappers doen ? Heb je misschien zin om zelf onderzoek te gaan doen ? Op 28 september 2016 organiseren de Europese Commissie en het Parlamentarium (Europees Parlement) 'Researchers' night, een evenement dat open staat voor iedereen die meer wil weten over wetenschap, over de Europese instellingen en over hoe de Europese integratie ons dagelijks leven beïnvloedt.
Euroscola collage
Het woord nemen in een commissievergadering of in een plenaire vergadering ? Debatteren en stemmen over resoluties over actuele problemen? Je talen oefenen en studenten uit heel Europa ontmoeten ?
 
 
 
 
 

Ontdek ons nieuw educatief materiaal ’28 in 1. Actieve lessen over de EU’

 
 
 

 
 

Newsletter

 .

De newsletter van het Informatiebureau van het Europees Parlement in België houdt u op de hoogte van wat de activiteiten en belangrijke beslissingen van het Europees Parlement. Deze gratis publicatie verschijnt viermaal per jaar, aan het begin van elk seizoen en wordt u via mail toegestuurd.  

 
 .
 .