Cookiebeleid van het Informatiebureau van het Europees Parlement in België:

wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
 

Home

 
.
Ben je deze zomer in Brussel? Bezoek het Europees Parlement en neem een kijkje in de indrukwekkende vergaderzaal!
.
Op 21 juli waren wij aanwezig met onze stand "BEL-Europa" op het Koningsplein in Brussel, samen met andere diensten van het Europees Parlement, de Europese Commissie en de Kanselarij van de Eerste Minister.
.
Op 26 juli werden de drie finalisten van de LUX-filmprijs van het Europees Parlement officieel bekendgemaakt op het filmevent Venice Days in Italië. Bij de drie films is ook de Frans-Tunesisch-Belgische coproductie “A peine j’ouvre les yeux” van regisseur Leyla Bouzid. In het Tunesië van 2010, net vóór de Revolutie, vertelt de film het verhaal van de 18-jarige Farah, net afgestudeerd maar met een verschillende visie op haar toekomst dan haar moeder.
 
 
 
 
 

Ontdek ons nieuw educatief materiaal ’28 in 1. Actieve lessen over de EU’

 
 
 

 
 

Newsletter

 .

De newsletter van het Informatiebureau van het Europees Parlement in België houdt u op de hoogte van wat de activiteiten en belangrijke beslissingen van het Europees Parlement. Deze gratis publicatie verschijnt viermaal per jaar, aan het begin van elk seizoen en wordt u via mail toegestuurd.  

 
 .
 .