Ga naar de inhoud

Cookiebeleid van het Informatiebureau van het Europees Parlement in België:

wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
 

Home

Dit jaar werd de Karel de Grote-prijs voor jongeren uitgereikt aan een Pools project over het Erasmus-programma. De prijs wordt ieder jaar uitgereikt door het Europees Parlement en de Stichting Internationale Karel de Grote-prijs aan jongeren tussen de 16 en 30 jaar die betrokken zijn bij projecten om begrip tussen mensen uit verschillende Europese landen te bevorderen. De ceremonie vond plaats in Aken, Duitsland, op 23 mei.
Op 9 mei is het Europadag. Het EPAS-project (European Parliament Ambassador School) is in België gestart in februari 2017, en dit was de gelegenheid bij uitstek voor de EPAS-scholen om Europa te vieren! Met een rijk gamma aan activiteiten die door de "senior" en "junior" ambassadeurs op touw werden gezet, werd Europadag in scholen in het hele land gevierd.
25 klassen hebben deelgenomen aan de videowedstrijd, goed voor ongeveer 500 jongeren die zich persoonlijk ingezet hebben om Europa te verdedigen en die nagedacht hebben over de Europese toekomst.
 
Activiteiten van 8 - 14 mei 2017
 
 

Word European Parliament Ambassador School

Students European Parliament Ambassador School
Students European Parliament Ambassador School
 
 

#BEdigital : een Europese boost aan jouw digitale onderneming

 
 
 

 
 

Newsletter

 .

De newsletter van het Informatiebureau van het Europees Parlement in België houdt u op de hoogte van wat de activiteiten en belangrijke beslissingen van het Europees Parlement. Deze gratis publicatie verschijnt viermaal per jaar, aan het begin van elk seizoen en wordt u via mail toegestuurd.

 
 .
 .