Ga naar de inhoud

Cookiebeleid van het Informatiebureau van het Europees Parlement in België:

wij gebruiken cookies om de gebruiksvriendelijkheid van onze site te verbeteren. Wij gebruiken ze niet om persoonlijke gegevens te verzamelen, maar alleen voor statistische doeleinden (door middel van Google Analytics).

Akkoord
 
 
 

Home

Wat betekent het om Europeaan te zijn? Het gaat niet alleen om de grote leiders: alle mensen maken deel uit van de geschiedenis en zij kunnen een belangrijke rol spelen in het behoud van ons gemeenschappelijk erfgoed en onze identiteit. De afgelopen twee maanden hebben honderden mensen aan het platform bijgedragen. Op 31 maart wordt in Rome de website van My House of European History gelanceerd.
Op 6 mei openen de Europese instellingen hun deuren voor het grote publiek ; dé kans om het kloppend hart van de Europese Unie te verkennen en kennis te maken met de uitdagingen en successen van de EU.
De Belgische jury van de Karel de Grote-prijs voor jongeren heeft haar nationale winnaar bekend gemaakt. Het project “Witboek rond de ‘best practices’ in milieu- en energievraagstukken in de EU” is de gelukkige winnaar die uit elf inzendingen gekozen werd. De winnaar zal het nu opnemen tegen de 27 andere nationale laureaten.  
 
Activiteiten van 24 -309 april 2017
 
 

Word European Parliament Ambassador School

Students European Parliament Ambassador School
Students European Parliament Ambassador School
 
 

#BEdigital : een Europese boost aan jouw digitale onderneming

 
 
 

 
 

Newsletter

 .

De newsletter van het Informatiebureau van het Europees Parlement in België houdt u op de hoogte van wat de activiteiten en belangrijke beslissingen van het Europees Parlement. Deze gratis publicatie verschijnt viermaal per jaar, aan het begin van elk seizoen en wordt u via mail toegestuurd.

 
 .
 .